Haber

25 Ton Un Çalındı, 3 Şüpheli Tutuklandı

TEKİRDAĞ’dan Antalya’ya götürülmek üzere yola çıkan 25 ton 820 kilo un, çift plakalı TIR ve geçersiz sürücü belgesi ile çalınarak satılmak üzere İstanbul’daki bir depoya indi. Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) un satılmadan ele geçirerek 3 zanlıyı gözaltına aldı.

Antalya’da Saray ilçesine bağlı Yuvalı Mahallesi’ndeki un fabrikasının firmadan sipariş almasının ardından İ.D.’nin kullandığı TIR’a piyasa değeri 300 bin lira olan 25 ton 820 kilo un yüklendi. Antalya’daki firmaya belirlenen saatte un teslim edilmeyince Saray’daki firma jandarmaya şikayette bulundu. İl Jandarma Komutanlığı JASAT ekipleri, fabrika ve çevredeki güvenlik kameralarını inceleyerek çift plakalı TIR ve İ.D.’ye un yüklendiğini söyledi. Adına sahte sürücü belgesi gösteren kişinin de MA olduğunu belirledi.

İSTANBUL’A GETİRİLDİ

JASAT ekipleri, Antalya’ya götürülmeyen unların İstanbul’da bir depoya gönderilerek İŞ., EK ve E.Ö’ye teslim edildiğini belirledi. Depoya baskın yapan jandarma, 25 ton 820 kilo una el koyarak, unu pazarlamaya çalışan İ.Ş., EK ve E.Ö.’yü gözaltına aldı. Unlar Saray’daki firmaya teslim edildi. Unu Antalya yerine İstanbul’a götüren tır sürücüsü MA’yı yakalamak için çalışmalar sürüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu