Haber

Twitch Yayıncısı Melih Kalkan Kimdir, Neden Öldü? Melih Kalkan kaç yaşında, hastalığı ne?

Twitch platformunda yaptığı yayınlarla adından söz ettiren Melih Kalkan, gündemin öne çıkan isimleri arasında yer aldı. İnternet ortamında geniş kitlelere adını duyurmayı başaran Melih Kalkan’ın ölüm haberi hayranlarını şoke etti. Melih Kalkan ile ilgili araştırmalar da hız kazandı. Peki Twitch yayıncısı Melih Kalkan kimdir, neden öldü? Melih Kalkan’ın hastalığı neydi, kaç yaşındaydı?

Detaylar burada…

Melik Kalkan, herkesi hayrete düşüren gülümsemesi, pozitifliği ve yeteneği ile onlarca Twitch kullanıcısını etkilemeyi başardı.

Melih Kalkan kimdir, kaç yaşındadır?

Kısa sürede sosyal medyada adını duyurmayı başaran Melih Kalkan, Twitch yayıncısı ve içerik üreticisiydi. Twitch platformunda yaptığı CS:GO ve Valorant oyun yayınlarıyla tanınıyordu. Rahatsızlığı nedeniyle hayatını kaybeden Kalkan, 14 yaşındaydı.

Melih Kalkan Neden Öldü, Hastalığı Neydi?

Unlostv’nin kurucusu Cantuğ Özsoy tarafından keşfedilen Melih Kalkan, bir süredir kistik fibrozis tedavisi görüyordu. Özsoy ise sosyal medyadan Melih Kalkan’ın kistik fibrozis hastalığından hayatını kaybettiğini açıklayan bir paylaşım yaptı.

Kistik Fibrozis Hastalığı Nedir?

Kesin bir tedavisi olmayan kistik fibrozis hastalığına gen mutasyonu neden olur. Bu hastalığın sindirim sistemi, solunum sistemi ve üreme sistemindeki mukus ve ter bezlerini etkileyen kalıtsal bir hastalık olduğu bilinmektedir.

Genç ve unutulmaz yetenek Melih Kalkan’a rahmet diliyoruz…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu